Möhippa

publicerat i Nöje


Tjoflöjt!

I lördags smällde det av med en möhippa för Suss alias Stefan!
Ett gäng brudar överraskade Suss hemma och klädde henne till man och drog med henne ner på Karlstads Pride medans jag och några bruttor förberedde relaxen ute vid Bomstad. Vi badade, bastade, skålade i bubbel, käkade lite mat och smaskade på jordgubbar och choklad. Mycket mycket mysigt!

Efteråt åkte vi hem till Suss syster Marie där en make-up artist sminkade Suss för kvällens bravader och la även make på en del andra tjejer. En helt makalös god middag serverades men en smarrig somrig efterrätt.
Jisses i kolan vad varmt det var! Vi var 12 bruttor i en 2:a....stackars mig...

Det blev även lite frågor och gissningar på vad vi tjejer hade skrivit om Suss ;) Skratt, svett och tårar hiihihihi!Sen bar det av mot Blue Moon Bar där svetten lackade på dansgolvet!!! Vart tog sminket vägen?


Får passa på att tacka bruden i fråga för en fantastisk dag/kväll/natt...du är underbar and you know I love you big time! Även ett stort tack till Marie som fixa en så lyckad dag med planering och maten ect ;)

Till de andra tjejerna....FAN VAD VI ÄR ETT GRYMT GÄNG! Lööööve You
Jag hade snuskigt roligt om man får säga så ;)

Hugs and kisses


//JessicAKommentarer :

1:a kommentar, skriven , av icka:

Fasiken vilken härlig kväll och bilderna har verkligen fångat ögonblicken! Helt löövely! <3

2:a kommentar, skriven , av stefan ;):

Tack älskling för en heeeeelt fantastisk kväll, jäklar vad snygg jag var i min hårbeklädnad... nästan så att jag föredrar mig som man asså ;) Puss min älskade vän! <3 U!

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

haha sorry giiirl! =) det var en snabbvisit men jag kommer alldeles strax igen!!! DÅ ska vi hitta på nåt kul!!!! det MÅ vi!!! kramar till dig!!!

Kommentera inlägget här :